Салат з курки з кукурудзою і буряками
Яскравий смак салату побудований на грі фактур: хрусткі овочі, ніжна фета і м'які шматочки копченої курки ідеально доповнюють один одного. В якості заправки тут – оливкова олія, яблучний оцет і гірчиця.
Дивіться відео, як приготувати курячі мафіни:
Салат з буряком, кукурудзою і куркою
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 270 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 300 г вареного буряка
- 200 г варено-копченої курки
- 1 свіжий огірок
- 75 г мікс-салату
- 100 г помідорів чері
- 150 г фети
- 1 ст. л. гірчиці
- 1/2 ст. л. яблучного оцту
- 5 ст. л. оливкового масла
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Приготуйте заправку: в мисці збийте виделкою оливкову олію, оцет, гірчицю.
- Курку наріжте скибочками. Помідори розріжте навпіл, огірки тонко поріжте.
- Нарізану кубиками фету перемішайте з соусом з гірчиці.
- Буряк почистіть і наріжте кубиками.
- Змішайте кукурудзу, буряк, курку, помідори, огірки фету. Заправте оливковою олією.
- Для подачі викладіть спочатку листя салату, потім – приготовлену суміш.
Корисна порада
Якщо заправка здасться вам кислою – додайте трохи меду або кленового сиропу. Перемішайте.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачного салату з куркою і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як приготувати курячий салат з грибами .