Рецепт солодких оладок з кабачків: як приготувати

10 червня 2019, 14:08
Такі кабачкові оладки можна подавати на сніданок або як перекус

Оладки з кабачка солодкі

Кабачкові оладки можуть бути не тільки солоними. Ми пропонуємо десертний варіант цієї популярної закуски. Для оладок підійдуть тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою. А якщо додати до тіста жменю свіжої або замороженої малини, вийде ще смачніше.

Дивіться відео, як приготувати шоколадні маффіни з кабачками:

Реклама

Солодкі оладки з кабачків

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Кабачок молодий – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Дрібка солі
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Збити яйце з цукром і сіллю.
  2. Додати молоко і натертий на дрібній тертці кабачок.
  3. Просіяти в тісто борошно з розпушувачем.
  4. Перемішати віночком і обсмажувати на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
  5. Подавати разом зі сметаною або натуральним йогуртом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати цільнозернові маффіни з кабачками. "Сьогодні" також ділилися рецептом дієтичної піци з кабачків.