Рецепт пишних оладок з полуницею на молоці

17 травня 2019, 18:51
Шматочки ягід надають оладкам чарівний літній смак

Оладки з полуницею

Хочете урізноманітнити звичні оладки на молоці? Тоді додайте в тісто ваніль і жменю свіжої нарізаної полуниці. Смак зміниться кардинально!

Оладки з полуницею на молоці

Інгредієнти:

Реклама
  • 1/2 чашки борошна
  • 1 столова ложка коричневого цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 маленьке яйце
  • 1/2 склянки молока
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 1/2 чашки нарізаної свіжої полуницею

Читайте також:

Рецепт приготування:

  1. У середній мисці змішати борошно, коричневий цукор, розпушувач і сіль. Влити молоко, масло, збите яйце і ваніль, перемішати. Додати полуницю.
  2. Нагріти сковороду на середньому вогні і змастити олією.
  3. Ложкою викладати тісто і смажити з двох сторін до золотистого кольору. Перевертати потрібно, коли на поверхні з'являться бульбашки.
  4. Подавати разом зі сметаною, джемом, медом, згущеним молоком або кулькою вершкового морозива.

Нагадаємо, раніше ми писали,як приготувати незвичайні оладки з ягідним припеком. "Сьогодні" також писали, як зробити смачні оладки з ягідним соусом.

Дивіться відео, як приготувати різнокольорові млинці:

Реклама