Рецепт простого картопляного салату з маринованими грибами

23 січня 2020, 17:20
Зазвичай для приготування салату картопля рекомендують відварити в мундирі

Скорпіонам рекомендується їсти всілякі салати з грибами

Картопляний салат – дуже смачна і ситна страва. Його головний інгредієнт – варена картопля, яку можна доповнювати різними продуктами.

Дивіться відео, як вибрати картоплю для салату:

Реклама

Ми пропонуємо простий рецепт картопляного салату з маринованими грибами, огірками, цибулею і зеленню.

Читайте також:

Реклама

Картопляний салат з маринованими грибами

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 89 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 600 г вареної картоплі
  • 200 г маринованих грибів (печериць, опеньків)
  • 100 г маринованих огірків
  • 1/2 червоної цибулини
  • Олія нерафінована – для заправки
  • 2-3 гілочки кропу
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Варену картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками.
  2. Лук очистити і тонко порубати.
  3. Мариновані гриби і огірки нарізати довільно.
  4. Додати до картоплі і цибулі подрібнений кріп, гриби і огірки.
  5. Приправити салат сіллю, перцем, заправити олією і перемішати.

Корисна порада

Ви можете експериментувати з інгредієнтами. Наприклад, додати варену моркву, огірки замінити зеленим горошком, а цибулю – свіжою журавлиною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати жульєн з картоплею . "Сьогодні" також ділилися рецептом овочевої запіканки з картоплею .