Рецепт великодньої паски від Ольги Горбачової

26 квітня 2019, 11:46
Співачка поділилася рецептом фірмової випічки на Великдень

Ольга Горбачова

Вже через два дні весь православний світ святкуватиме Великдень. В рамках програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" українська співачка Ольга Горбачова поділилася своїм рецептом смачної і корисної паски. Вона готує її з сирного тіста без додавання дріжджів. Такий варіант великодньої випічки дістався Ользі від бабусі.

Рецепт паски на Великдень від Ольги Горбачової

Реклама

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Борошно – 300 г
  • Цукор – 300 г
  • Масло вершкове – 150 г
  • Сир – 400 грамів
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка
  • Ізюм – 1 столова ложка
  • Сушені вишні – 2 столові ложки

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Для початку просто змішуємо яйця з цукром. Потім додаємо розтоплене вершкове масло, а потім сир.
  2. Після того, як замісили тісто, додаємо трохи сушених вишень і родзинок.
  3. Готове тісто вкладаємо до форми, яку змащуємо вершковим маслом. Тісто має відпочити десь півгодинки.
  4. Відправляємо паски до духовки. Печіть до золотистого кольору, не відкриваючи дверцята, інакше випічка осяде.
  5. Поки паски печуться, приготуємо глазур. Нам знадобиться 2-3 яєчних білки, 200 г цукрової пудри і одна чайна ложка лимонного соку.
  6. Яєчний білок збиваємо з цукровою пудрою. Його потрібно збивати і додавати потроху цукрову пудру. Крім цього, потрібно влити ложку лимонного соку. На маленьких оборотах глазур слід збивати близько 15 хвилин, поки вона не стане пишною.
  7. Покриваємо білковою глазур'ю вже остиглі паски і прикрашаємо на свій смак.

"Я дуже щаслива з вами поділитися. Всіх з Великоднем! Нехай той непростий період, що передує цьому святу, зробить цей день ще піднесенішим, світлішим", – сказала Ольга Горбачова.

Нагадаємо, раніше рецептом сирної паски поділилася Тіна Кароль. Крім цього, як приготувати паску, розповіла кулінарний експерт Тетяна Литвинова.

Дивіться відео, як українські зірки відзначають Великдень:

Реклама