Рецепт гарячої закуски: фаршировані печериці із сулугуні

23 лютого 2018, 18:27
Готуємо гриби з начинкою в духовці

Фаршировані печериці з начинкою. Фото: freepik

Фаршировані печериці – відмінна закуска і досить універсальна страва, адже їх можна готувати з абсолютно різними начинками. Сьогодні в меню – фаршировані гриби із сиром і зеленню.

Фаршировані печериці із сиром

Інгредієнти

Реклама
  • 500 г великих свіжих печериць
  • 100 г сулугуні
  • 50 г вершкового масла
  • сіль перець
  • 1 ст.л. подрібненого кропу
  • 1-2 ст.л. рослинного масла

Рецепт приготування:

1. Печериці добре помити і вирізати ніжки. Подрібнити їх за допомогою ножа або блендера.

2. Розігріти сковороду з рослинним і вершковим маслом. Додати нарізані грибні ніжки. Посипати сіллю і меленим перцем, додати рубаний кріп і перемішати.

Реклама

3. Викласти суміш в шляпки печериць. Додати натертий сир сулугуні.

4. Деко застелити фольгою і скропити рослинним маслом. Викласти на нього фаршировані печериці і запікати близько 20 хвилин в розігрітій до 180 С духовці.

Порада: цю закуску можна приготувати в мультиварці в режимі "Випічка".

Реклама

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефірі. Ми також розповідали, як приготувати картоплю з грибами по-селянськи.

Дивіться відео, як обрати свіжі шампіньйони: