Рецепт дня: паста з гострим м'ясним соусом від Марти Стюарт

21 вересня 2018, 09:00
Готуємо рігатоні з пряним соусом з яловичини за рецептом американської телеведучої і кулінара

Паста з м'ясним соусом. Фото: pixabay.com

Паста з м'ясним соусом готується за лічені хвилини. Кориця і каєнський перець роблять цю страву пряною і зігріваючою.

Паста з м'ясним соусом від Марти Стюарт

Реклама

Інгредієнти:

  • сіль, мелений перець
  • рігатоні або інша середня паста – 340 г
  • фарш з яловичини або баранини – 450 г
  • дрібно нарізана цибуля – 1 шт.
  • подрібнений часник – 2 зубчики
  • томатна паста – 1/2 склянки
  • мелена кориця – 1/2 ч.л.
  • каєнський перець – 1/8 ч.л.
  • червоний винний оцет – 1 ст.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити пасту до стану аль денте; процідіть і поверніть в каструлю.
  2. Поки варяться макарони, обсмажте фарш у великій сковороді, розбиваючи грудочки лопаткою. Це триватиме близько 5 хвилин.
  3. Додайте цибулю і часник; приправте сіллю і перцем. Готуйте, помішуючи, близько 5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою.
  4. Додайте томатну пасту, корицю і каєнський перець, готуйте 2 хвилини.
  5. Додайте 1 1/2 склянки води, доведіть до кипіння і варіть, поки суміш не загусне, близько 10 хвилин.
  6. Влийте оцет, знову приправте сіллю і перцем.
  7. Додайте соус в каструлю з пастою і перемішайте. Подавайте, за бажанням посипавши тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею.

Дивіться відео, як приготувати піцу на хлібі за 5 хвилин: