Рецепт дня: гострі крильця від Скарлетт Йоханссон

23 серпня 2017, 08:49
32-річна красуня любить готувати цю страву

Гострі крильця. Фото: justsovet.ru

Знаменита голлівудська актриса стала окрасою десятків кінострічок, серед яких "Труднощі перекладу", "Дівчина з перловою сережкою", "Матч Поінт". Струнка талановита артистка успішно впоралася і з роботою моделі, прикрасивши обкладинки найпрестижніших журналів, і навіть стала популярною співачкою. При цьому 32-річна красуня любить поїсти. Її улюблене блюдо – гострі крильця, які Скарлетт іноді готує сама, пише sobesednik.ru.

Сьогодні ми спробуємо приготувати крильця в глазурі за рецептом кінодіви.

Реклама

Інгредієнти:

  • курячі крильця – вісім штук;
  • соєвий соус;
  • борошно;
  • соус табаско (дві столові ложки);
  • оливкова олія;
  • мед;
  • паприка і будь-яка рослинна олія (по одній столовій ложці);
  • часниковий порошок і червоний мелений перець.

Як готувати

Крок 1.

Реклама

Крильця миємо, акуратно ріжемо і складаємо в пакет.

Крок 2.

Борошно, часниковий порошок, паприку і перець ретельно змішуємо, додаємо в пакет з крильцями і перемішуємо, трясучи пакет. Ми залишаємо на 5-10 хвилин.

Реклама

Крок 3.

На деко кладемо фольгу, змащуємо олією і викладаємо на неї крильця. Ставимо на 20 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.

Крок 4.

Робимо глазур, змішавши соус табаско, мед, соєвий соус і оливкове масло.

Крок 5.

Виймаємо деко. Не вимикаючи духовку, промазуємо крила глазур'ю з одного боку і знову ставимо в духовку на 5-7 хвилин.

Крок 6.

Знову виймаємо деко, крильця перевертаємо і знову мажемо глазур'ю. Знову поміщаємо деко в духовку на 5-7 хвилин. Глазуровані крильця з часничком готові.