Рецепт дня: курячі котлети в мультиварці

30 листопада 2018, 11:57
В мультиварці котлети виходять соковитими і смачними

Котлети з курки Фото: depositphotos.com

Якщо ви обсмажите курячі котлети на пательні, а потім протушкуєте в мультиварці разом з пряними травами і спеціями, то отримаєте дуже ніжну і дуже ароматну страву. 

Курячі котлети в мультиварці

Реклама

Складові:

Для котлет:

  • курячий фарш – 500 г
  • 1 велика цибулина
  • 1 скибочка білого хліба
  • трохи молока
  • сіль
  • перець
  • куркума
  • хмелі-сунелі
  • коріандр
  • улюблені спеції
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • борошно для панірування
  • олія – для смаження

Набір трав і спецій:

Реклама
  • кріп
  • петрушка
  • селера
  • ріпчаста цибуля
  • лавровий лист
  • перець горошком
  • часник – 2-3 зубчики

Рецепт приготування:

  1. Додати в курячий фарш перемелену на м'ясорубці пасерувану цибулю, потім додати хліб, вимочений в молоці. Додати всі спеції і розпушувач, добре перемішати і поставити в холодильник.
  2. На дно мультиварки викласти по кілька гілочок кропу, петрушки і селери. Лук крупно нарізати кільцями і викласти на зелень. Додати перець горошком, лавровий лист і нарізані зубчики часнику.
  3. На пательні нагріти рослинну олію. Сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити на рослинній олії з двох боків. Перекласти в мультиварку.
  4. Накрити кришкою і тушкувати впродовж 30 хвилин. Котлети вберуть всі аромати трав і спецій, а зайвий жир і масло залишаться на дні мультиварки.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:

Реклама