Як використати крашанки: рецепт яєчного салату з гірчичною заправкою

20 квітня 2020, 08:00
Бажано, щоб яйця були з яскравим жовтком

Яєчний салат

Основні інгредієнти яєчного салату – варені яйця, майонез і зелена цибуля. З ним виходять дуже смачні сендвічі. Крім цього, салат з яєць – відмінний спосіб використовувати крашанки, що залишилися після Пасхи.

Яєчний салат з гірчичною заправкою

Реклама

Яєчний салат

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 205 ккал на 100 г

Складові:

  • 8 яєць
  • 1/2 склянки майонезу
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1/4 склянки нарізаної зеленої цибулі
  • Сіль, мелений чорний перець
  • 1/4 чайної ложки меленої паприки

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Помістіть яйця в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть воду до кипіння і зніміть з плити. Накрийте каструлю кришкою і залиште яйця в гарячій воді на 10-12 хвилин.
  2. Дістаньте з гарячої води, охолодіть, почистіть і наріжте кубиками.
  3. Помістіть подрібнені яйця в миску і додайте майонез, гірчицю і зелену цибулю.
  4. Приправте сіллю, меленим перцем і паприкою. Перемішайте і подавайте разом з хлібом або крекерами.

Корисна порада

Ви можете додати в салат подрібнені корнішони або оливки для пікантнішого смаку.

Дивіться відео, як вибрати курячі яйця:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салатом з яєць і авокадо від Кортні Кардашьян. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати смачний салат з яєчним млинцями.