Індичка в яблучному соусі з рисом. Фото: depositphotos.com
Ароматно, просто і дуже смачно! Замість філе індички ви можете взяти курку або свинину.
Індичка з яблуками і апельсинами
Інгредієнти:
- оливкова олія
- зубчик часнику
- 1/4 свіжого перцю чилі
- 500 г філе індички
- 1 цибулина
- цедра і сік 1 апельсина
- 2 яблука
- сіль
- мелений перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Розігріти оливкову олію, додати до неї очищений зубчик часнику. Готувати до появи аромату, близько 1 хвилини. Викинути часник.
- Обсмажити в часниковій олії нарізане філе до золотистого кольору, перекласти до миски.
- Додати цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати терті яблука і дрібно нарізаний перець чилі, протушкувати ще кілька хвилин.
- Додати індичку, цедру, сік і спеції; тушкувати під кришкою приблизно півгодини. Подавати страву разом з рисом.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом курячих грудок за Дюканом. Ми також розповідали, як приготувати шашлички з індички в імбирному маринаді.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку за рецептом Григорія Германа: