Рецепт дня: філе індички в яблучно-апельсиновому соусі

10 вересня 2018, 11:00
Чудова ідея для осіннього обіду

Індичка в яблучному соусі з рисом. Фото: depositphotos.com

Ароматно, просто і дуже смачно! Замість філе індички ви можете взяти курку або свинину.

Індичка з яблуками і апельсинами

Реклама

Інгредієнти:

  • оливкова олія
  • зубчик часнику
  • 1/4 свіжого перцю чилі
  • 500 г філе індички
  • 1 цибулина
  • цедра і сік 1 апельсина
  • 2 яблука
  • сіль
  • мелений перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Розігріти оливкову олію, додати до неї очищений зубчик часнику. Готувати до появи аромату, близько 1 хвилини. Викинути часник.
  2. Обсмажити в часниковій олії нарізане філе до золотистого кольору, перекласти до миски.
  3. Додати цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати терті яблука і дрібно нарізаний перець чилі, протушкувати ще кілька хвилин.
  4. Додати індичку, цедру, сік і спеції; тушкувати під кришкою приблизно півгодини. Подавати страву разом з рисом.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом курячих грудок за Дюканом. Ми також розповідали, як приготувати шашлички з індички в імбирному маринаді.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку за рецептом Григорія Германа: