Рецепт дня: блонди з малиною і карамельним шоколадом

22 березня 2018, 11:11
На відміну від Брауні, блонди готують з білого шоколаду

Брауні з малиною Фото: Ірина Павлина

Якщо ви використовуєте заморожену малину, дайте їй відтанути і злийте зайвий сік. Крім малини, ви можете використовувати ожину і чорницю.

Блонді з малиною

Реклама

Складові:

  • 170 г білого шоколаду з карамельним смаком
  • 170 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 130 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 3 яйця
  • 1 стакан малини

Рецепт приготування:

  • Білий карамельний шоколад і вершкове масло розрізати на шматочки. Розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, час від часу помішуючи. Додати цукор, перемішати.
  • Трохи остудити суміш і додати яйця, ще раз перемішати.
  • Всипати борошно з розпушувачем, перемішати.
  • Вилити тісто в прямокутну форму, рівномірно розподілити зверху ягоди.
  • Випікати в розігрітій до 180°С протягом 30-40 хвилин. Готовий десерт остудити до кімнатної температури, потім поставити в холодильник на кілька годин.
  • Перед подачею розрізати блонди на порційні квадратики.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" повідомляв, що карамелізований білий шоколад став новим фуд-трендом. Ми також ділилися рецептом шоколадної сирної паски.

Реклама

Дивіться відео, де знайти якісний шоколад в Україні: