Корисна домішка, яка замінить цукор та вершки в каві

28 січня 2019, 14:10
Поліпшити смак кави допоможе мелена кориця

Кориця допоможе прискорити метаболізм. Фото: freepik.com

Навіть худнучи, багато людей говорять: "Я ніколи не зможу відмовитися від цукру та вершків у каві!". Але цей маленький лайфхак може вам допомогти.

Неважливо, п'єте ви каву вдома або в кав'ярні, привчіть себе посипати її щедрою порцією меленої кориці. Це робить звичайну чорну каву смачнішою і солодшою. Мелена кориця не містить калорій, але при цьому допомагає запустити процес спалювання жиру.

Реклама

Ви можете додавати цю індійську пряність не тільки в напої, а й в йогурт, вівсянку та рисову кашу, а також посипати меленою корицею нарізані яблука і тости з арахісовим маслом.

Крім приємного смаку і аромату, кориця несе багато переваг для здоров'я. Ця спеція багата антиоксидантами, які допомагають позбавити організм від вільних радикалів і тим самим уберегти від раку. Кілька досліджень показали, що кориця має протизапальні властивості, що корисно при лікуванні діабету й ожиріння, тому що ці захворювання пов'язані з хронічним запаленням жирової тканини.

Нагадаємо, раніше ми писали про домішки, які допоможуть зробити каву смачнішою. 

Реклама

Дивіться відео про таємниці бездоганної кави з молоком: