Павло Зібров поділився рецептом чоловічої сили

11 жовтня 2016, 19:00
Як зізнався співак, в заміському будинку він обожнює приймати гостей і готувати різноманітні страви на вогні

Павло Зібров Фото: канал «Україна».

У програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова", яка виходить по суботах на телеканалі "Україна", Народний артист України Павло Зібров зізнався, чим любить займатися на дачі, а також поділився рецептом фірмового напою.

У Народного артиста України незвичайне хобі – він колекціонує мангали. Як зізнався співак, в заміському будинку він обожнює приймати гостей і готувати різноманітні страви на вогні. "Ми живемо за містом, а там – незвичайна природа, вранці співають пташки. Там і думається добре, і спиться, і пісні пишуться. А коли приїжджають друзі, я завжди готую м'ясо або рибу на мангалі", – розповів Павло Зібров.

Реклама

Співак розповів, що часто до нього в гості заїжджають зіркові приятелі – поети Юрій Рибчинський і Петро Мага. Разом вони пишуть пісні, грають в більярд і паряться в лазні. "У мене ж там ще дві лазні є. Одного разу приїхали мої приятелі попаритися. І значить, сидимо ми, чекаємо, вже і випили, і закусили. Прихопивши віники, заходимо нарешті в баню – а там світло горить, а кнопочку натиснути, щоб натопити її, я забув. Ось же розчарування було, на вулиці то – зима, мороз. Ну і пішли ми далі за стіл", – розговорився Павло Зібров.

Крім того, на кухню до Олексія Суханова артист прийшов не з порожніми руками. Павло Зібров не тільки приніс в подарунок телеведучому свій фірмовий квас, але і з глядачами каналу "Україна" поділився рецептом його приготування. "У трилітрову банку необхідно налити 1 літр яблучного соку і 2 літри холодної води, – почав співак. – Потім слід додати 3 чайні ложки цукру, по ложці розчинної кави і дріжджів. Все ретельно перемішати і залишити в темному місці на 12 годин. Готово!".