Панкейки на молоці: рецепт смачного сніданку від Марти Стюарт

15 січня 2020, 17:05
Пишні, м'які панкейки – відмінний початок дня

Класичні панкейки на молоці

Марта Стюарт – відома американська телеведуча і автор кулінарних книг. Ми розповімо, як приготувати смачні панкейки на молоці за її рецептом.

Дивіться відео, як приготувати оладки з індичкою:

Реклама

Такі млинці можна подавати з медом, джемом, цукровою пудрою, вершковим маслом, збитими вершками або шоколадним сиропом.

Читайте також:

Реклама

Панкейкі на молоці класичні

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 232 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 стакан молока
  • 2 ст.л. олії або розтопленого вершкового масла
  • 1 велике яйце
  • Олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 ° С; підготувати деко або жаростійка блюдо, щоб зберегти приготовані млинці теплими в духовці.
  2. У маленькій мисці перемішати борошно, цукор, розпушувач і сіль; відкласти в сторону.
  3. У середній мисці збити молоко, масло і яйце.
  4. Додати сухі інгредієнти в молочну суміш, перемішати. В суміші повинні залишатися невеликі грудочки.
  5. Нагріти сковороду на середньому вогні. Скласти аркуш паперу навпіл і змочити його маслом; натерти промасленим папером сковорідку.
  6. Викладати по 2-3 столові ложки тіста для кожного млинця на сковороду. Всього на сковорідці має поміститися по 2-3 панкейки.
  7. Смажити з одного боку від 1 до 2 хвилин, поки на поверхні тіста не з'являться бульбашки. Акуратно перевернути тонкою лопаткою і смажити ще 1-2 хвилини.
  8. Перекласти на деко; нещільно накрити фольгою і тримати в теплі в духовці.
  9. Посмажити панкейки, що залишилися. Загалом має вийти 12-15 штук.

Як подавати панкейкі

Подавати млинці теплими з будь-якими добавками на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом веганських бананових оладок . "Сьогодні" також писали, як приготувати ароматні панкейкі з родзинками, ромом і корицею.