Микола Тищенко влаштував ревізію в Таїланді

6 лютого 2018, 15:00
Тривала відпустка в теплих краях – вже багаторічна традиція для Миколи

<p>Фото: соцмережі</p>

Реклама

Напередодні зйомок нового сезону проекту "Ревізор з Тищенко" відомий український ресторатор вирішив набратися сил в жаркому Таїланді.

Зимує на курорті сім'я телеведучого в повному складі – з дружиною Аллою та сином Давидом, якому в лютому виповниться рік.

Тривала відпустка в теплих краях – вже багаторічна традиція для Миколи. Саме це рішення свого часу кардинально змінило його спосіб життя. "Вперше полетів зимувати в Таїланд 18 років тому, і з тих пір дуже полюбив це місце, – розповідає Микола. – У той період я вирішив переглянути багато речей у своєму житті. І влаштував собі оригінальне випробування – провести три місяці в абсолютно чужій країні. Відправився туди один. Експеримент вдався, і мені дуже сподобалося. З тих пір мій звичний графік змінився. Влітку, як правило, я багато працюю. А взимку не менше двох місяців відпочиваю в теплих краях, щоб відновитися і знайти рівновагу".

Реклама

Але навіть на відпочинку Микола Тищенко не забуває про свою діяльність в рамках проекту. Крім релаксу на тропічних пляжах і подорожей по райським островам ведучий знайшов собі не менше цікаву розвагу. Періодично він заходить в місцеві ресторани, щоб влаштувати там імпровізовані ревізії.

"У дорогих тайських закладах завжди дуже чисто, – поділився результатами "відпускних"перевірок ведучий "Ревізор з Тищенко". – Рушники для рук приємно пахнуть, мило і крем зроблені з натуральних компонентів. На кухнях – ідеальна чистота, персонал абсолютно не противився моєму бажанню зайти туди. Особливо радують продукти, за якість яких я особисто завжди борюся. Тут всюди свіжа риба, лобстери, омари, краби ... З мінусів можу відзначити відсутність стікерів і зневажливе ставлення до російськомовних гостей: тайський сервіс в туристичних ресторанах кульгає через незнання мови".

Не забув Микола Тищенко зазирнути і в найдемократичніші заклади Таїланду. Озброївшись мобільним телефоном, ресторатор влаштував огляд місцевого недорогого кафе. Якби ревізія ведучого виявилася не екскурсійною, а проводилася в рамках проекту, навряд чи Микола продовжив посміхатися. Як не крути, а контраст між вищезгаданим кафе і звичайнісінькою "забігайлівкою" – разючий.

Реклама

"Кафе, до якого я завітав, розташоване при дорозі, і весь дорожній пил потрапляє на їжу, – розповідає Микола Тищенко, показуючи на відео, як продаються морепродукти і заготовки для шашлику. – М'ясо і гриль не закриті кришками, дечкі давно ніхто не мив ... Але я роблю знижку на те, що зараз кінець робочого дня. Як для кафе невисокого рівня, по тайським мірками тут вважається чисто. В яку б забігайлівку ти не зайшов, персонал завжди радий своїм гостям, і зустрічає їх з щирою посмішкою. Єдине, про що тут забувають – це питати, якої гостроти готувати страву. Тому я завжди замовляю "medium spice", а ті, хто не люблять прянощі, просять подавати їжу "little bit spice"".

Цікавість телеведучого привела його і на кухню, де він не тільки особисто переконався в свіжості морепродуктів, а й навчив місцевих кухарів кільком українським словам. Не забуває Микола спілкуватися і зі своїми передплатниками в Instagram, періодично влаштовуючи опитування під фото. Так, одне з них – про те, яке місто команді проекту варто відвідати в новому сезоні. Відомо, що старт зйомок запланований на початок весни.

Раніше Микола Тищенко розповів "Сегодня" про мистецтво смакування алкоголю і відкрив дверцята власного домашнього бару.