М'ясні рулетики на шпажках з родзинками і горіхами: рецепт Юлії Висоцької

20 серпня 2018, 17:40
Рецепт апетитної закуски з телятини

М'ясні рулетики з начинкою. Фото: depositphotos.com

Шукаєте рецепт для святкової вечері? Приготуйте м'ясні рулетики з родзинками, горіхами і сиром за рецептом Юлії Висоцької.

Рулетики з телятини з начинкою

Реклама

Інгредієнти:

  • телятина – 800 г
  • цибуля червоний – 1 шт.
  • родзинки – 2 жмені
  • сир козячий твердий – 70 г
  • кедрові горіхи – 1 жменя
  • часник – 1 зубчик
  • оливкова олія – 4 ст. л.
  • домашні панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • лавровий лист – 5 шт.
  • перець чорний мелений – 1 щіпка
  • сіль морська – 1 щіпка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Дерев'яні шпажки попередньо замочити в холодній воді на 30-40 хвилин.
  2. Червоний цибулю і часник почистити і дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці.
  3. Розігріти в сковороді 2 ст. ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і часник.
  4. Ізюм і кедрові горіхи викласти до цибулі з часником, все перемішати і ще трохи обсмажити.
  5. Додати домашні сухарі, все перемішати і викласти в інший посуд.
  6. Додати до родзинок з горіхами і цибулею сир, все перемішати.
  7. Телятину, видаливши плівки, нарізати тонкими шматками, відбити, посолити і поперчити, потім викласти на край кожної відбивної потроху начинки і скрутити рулетиками.
  8. Скласти разом два рулетика, вставивши між ними лавровий лист, і проткнути посередині шпажкою.
  9. Скропити рулети з усіх боків оливковою олією і обсмажити на розігрітій сковороді гриль до готовності. Потім запекти 15 хвилин в духовці при 190 °C.
  10. Готовому м'ясу дати трохи відпочити на теплій тарілці і подавати.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.

Дивіться відео, як вибрати безпечне і свіже м'ясо: