Морквяно-горіховий сир: рецепт від Асмік Гаспарян

22 травня 2018, 11:21
Легка і смачна закуска з молодої моркви

З молодої моркви виходять смачні закуски Фото: pixabay.com

Переможниця кулінарного шоу МайстерШеф 6 сезон поділилася рецептом дієтичної весняної закуски з моркви, сиру, горіхів і зелені.

Морквяно-горіховий сир

Реклама

Інгредієнти:

  • Молода морква – 3 шт.
  • Сир гауда – 300 г
  • Волоські горіхи (смажені) – 80 г
  • Арахіс (смажений, очищений) – 100 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Рослинна олія – 5 мл
  • Петрушка – 10 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Наріжте молоду моркву кубиком і протушкувати на суміші вершкового і рослинного масла протягом 5 хвилин.
  2. Натріть сир, викладіть на пергамент і розтопіть в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 3 хвилин. Подрібніть листя петрушки, волоські горіхи і арахіс.
  3. З'єднайте моркву, суміш горіхів, зелень і розплавлений сир. Перемішайте, викладіть на харчову плівку, сформуйте ковбаску. Залиште остигати на 15 хвилин, потім покладіть до холодильника мінімум на 8 годин.
Асмік Гаспарян
Фото: прес-служба

Нагадаємо, в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – Кулінарний випускний підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".

У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У  восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці".