Молочний коктейль с фруктами
Молочний коктейль – напій, який частіше готують влітку. Але можна зробити і зимову версію від Юлії Висоцької: з консервованими персиками і свіжовичавленим апельсиновим соком.
Дивіться відео, як приготувати смузі з фруктами:
Обов'язково вибирайте смачні і солодкі апельсини: від цього безпосередньо залежатиме смак напою.
Читайте також:
Молочний коктейль з персиками і апельсинами
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 71 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Йогурт натуральний – 100 г
- Молоко – 80 мл
- Апельсини – 2 шт.
- Половинки консервованих персиків у власному соку – 4 шт.
- Кубики льоду – 6 шт.
Спосіб приготування:
- Цедру половинки апельсина нарізати тонкими довгими смужками.
- Вичавити з апельсинів 1/2 склянки соку.
- Персики помістити в блендер.
- Додати молоко, апельсиновий сік, йогурт і лід, все збити до однорідної маси.
Як подавати молочний коктейль
Перелити напій в скляні стакани і прикрасити смужкою апельсинової цедри.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити молочний коктейль з полуницею . "Сьогодні" також ділилися рецептом гарбузового мілкшейка.