Молочний коктейль з персиками і апельсинами: рецепт від Юлії Висоцької

12 січня 2020, 12:24
Готуємо мілкшейк зі фруктами, молоком і йогуртом

Молочний коктейль с фруктами

Молочний коктейль – напій, який частіше готують влітку. Але можна зробити і зимову версію від Юлії Висоцької: з консервованими персиками і свіжовичавленим апельсиновим соком.

Дивіться відео, як приготувати смузі з фруктами:

Реклама

Обов'язково вибирайте смачні і солодкі апельсини: від цього безпосередньо залежатиме смак напою.

Читайте також:

Реклама

Молочний коктейль з персиками і апельсинами

Час приготування:

  • 5 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 71 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Йогурт натуральний – 100 г
  • Молоко – 80 мл
  • Апельсини – 2 шт.
  • Половинки консервованих персиків у власному соку – 4 шт.
  • Кубики льоду – 6 шт.

Спосіб приготування:

  1. Цедру половинки апельсина нарізати тонкими довгими смужками.
  2. Вичавити з апельсинів 1/2 склянки соку.
  3. Персики помістити в блендер.
  4. Додати молоко, апельсиновий сік, йогурт і лід, все збити до однорідної маси.

Як подавати молочний коктейль

Перелити напій в скляні стакани і прикрасити смужкою апельсинової цедри.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити молочний коктейль з полуницею . "Сьогодні" також ділилися рецептом гарбузового мілкшейка.