"МастерШеф": рецепт канадських панкейків від Ектора Хіменес-Браво

21 травня 2020, 14:32
Готуємо смачний сніданок від судді проекту

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали "на СТБ. У проекті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу беззмінний суддя проекту Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом повітряних канадських панкейків. Після прочитання рецепта вам точно захочеться відразу бігти готувати!

Реклама

Читайте також:

Суддя "МастерШеф.Профессіонала" Ектор Хіменес-Браво: Коли я вранці встаю в Канаді, ці панкейкі – перше, що спадає на думку. Ароматні, пишні, з кленовим сиропом і ягодами. Велика чашка кави і схід літнього сонця – все це піднімає настрій і заряджає енергією на весь день. Хочете спробувати самі смачні канадські панкейкі ?

Канадські панкейкі від Ектора Хіменес-Браво

Реклама

Суддя "МастерШеф" Эктор Хіменес-Браво

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

Реклама
  • 260 г борошна
  • 50 г цукру
  • 4 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 велике яйце
  • 360 мл молока
  • 55 г топленого вершкового масла кімнатної температури
  • 2 ч.л. ванільного екстракту
  • Ягоди і кленовий сироп (можна замінити на мед)

Канадські панкейки

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі сухі інгредієнти.
  2. З'єднати окремо всі вологі інгредієнти.
  3. Змішати сухі і вологі вінчиком, щоб вони тільки змішалися, що не перебити їх (повинно бути густе тісто, але якого можна налити на сковороду). Дайте тісту відпочити 5-10 хвилин. Можна додати шматочки заморожених ягід.
  4. Нагрійте сковороду, додайте трохи вершкового масла, на 1 панкейк приблизно 3 ст.л. тіста.
  5. Смажте, поки не з'являться бульбашки на поверхні, а краї будуть запечені, потім перевертайте і смажте до золотисто-коричневого кольору.

Як подавати канадські панкейкі

Подавайте з кленовим сиропом (або медом) і ягодами (за бажанням).

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво ділився рецептом сангрії з літніми фруктами .