Тринадцятий ефір кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" показали 25 травня. У цьому випуску учасники вгадували класичні страви, а також намагалися здивувати співробітників французького посольства стравами високої кухні.
На битву чорних фартухів, останню в цьому сезоні, потрапили три учасники: Алік Мкртчян, Катерина Пєскова і Павло Ключник. Завдання конкурсу визначав барабан – який сектор випадав кулінарам, то блюдо вони і повинні були приготувати. Фортуна виявилася найменш прихильною до Павла Ключника – саме він покинув проект в тринадцятому випуску.
Павло Ключник – шеф-кухар в столичному ресторані. Його кулінарна мрія – продемонструвати глядачам і колегам, що він кращий професійний кухар країни. Його з дитинства приваблювала кухня. П'ятнадцять років тому закінчив платну спеціалізовану школу кухарів, щоб отримати гідні кулінарні знання.
Працював кухарем в піцерії, готелі, кафе, ресторанах. Одного разу Павла запросили стати особистим кухарем, він погодився. За час роботи в сім'ї він об'їздив багато країн, познайомився з меню кращих ресторанів світу. Через кілька років повернувся на ресторанну кухню. На проекті його називали Винником – через схожість з популярним співаком.
Нагадаємо, раніше учасники "МастерШеф" ділилися кулінарними лайфхаками. Також стали відомі імена суддів нового сезону "МастерШеф".