"МайстерШеф" – "Кулінарний випускний": рецепт булочок для бургерів від Тані Куриленко

17 травня 2018, 09:58
Фіналістка шоу поділилася рецептом фірмових булочок

Булочки для бургера. Фото: freepik.com

Учасниця "МайстерШеф" Таня Куриленко, яка отримала білий кітель в 16-му випуску, на своєму Telegram-каналі опублікувала рецепт ароматних булочок для бургерів. Таня зазначила, що для начинки використовувала біфштекс з яловичини, салат айсберг, помідори, червона цибуля, огірки, плавлений сир і апельсиново-медову гірчицю.

Булочки для бургера

Реклама

Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл
  • дріжджі сухі – 10 г
  • цукор – 30 г
  • сіль – 3 г
  • вершкове масло – 25 г
  • борошно – 500 г
  • кунжут – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Молоко підігрійте до температури 36-37 °C.
  2. Змішайте всі сухі інгредієнти, додайте молоко і розтоплене вершкове масло. Добре вимісити і дайте відпочити 30 хвилин.
  3. Сформуйте майбутні булочки.
  4. Змішайте воду і молоко в пропорції 1:1 і збризніть сумішшю булочки. Дайте відпочити ще 15 хвилин.
  5. Ще раз збризніть булочки молочною сумішшю і поставте до духовки, розігріту до 200 °C, на 20 хвилин.

Нагадаємо, в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – "Кулінарний випускний" підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".

У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У  восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці".