Марія Распутіна: "Україна і Росія повинні накласти на себе триденний піст!"

18 серпня 2014, 13:26
Артистка вперше висловилася про політичну ситуацію в нашій країні

Реклама

Співачка Марія Распутіна давно радує народ своєю пісенною творчістю , але завжди була далека від політики , і ніколи не підтримувала ніяких політичних партій , але на цей раз не змогла залишитися байдужою до тієї ситуації , яка зараз відбувається в Україні . З Києвом у артистки багато всього пов'язано. Саме тут в 16 років її хрестили , тому всякий раз приїжджаючи до української столиці Марія запевняє , що відчуває святість цього міста і до цих пір не може забути своє перше враження , коли будучи ще дитиною , відвідала з мамою Києво -Печерську лавру. " У мене серцебиття частішає , коли я там буваю . Для мене Київ – це земля обітована " , – сказала в одному зі своїх інтерв'ю Распутіна . Марія дуже хоче , щоб конфліктна ситуації благополучно вирішилася і всі сторони прийшли до компромісу. "Потрібно відозву Руської Православної Церкви до народів України та Росії про покаяння і спільної молитви з накладенням на себе хоча б триденного посту і молитви від усього серця до Господа Бога про помилування народу України . А Патріархії Руської Православної Церкви і метрополію України одягнути на себе не святкові ряси , а лахміття і вийти разом з Керівниками країн і в Україні і в Росії на великі площі , де можна разом з народом піднявши руки до небес молитися Богу від усього серця , щоб Господь чуючи щирі молитви не допустив нічого злого на священній землі – колиски Святого Хрещення Русі в священному граді Києві і всій Україні і нашої Росії . Акт покаяння повинен відбуватися на державному рівні , а ініціатива цього акта повинна виходити від Руської Православної Церкви . Адже з священного писання ми всі знаємо як " Господь помилував Ніневію і не знищив її " . Дай Бог , щоб все схаменулися ! " – сказала співачка .