Марина Кухар поділилась швидким рецептом салату з буряком по-грецьки

25 листопада 2020, 15:21
Телеведуча новин "Сьогодні" на каналі "Україна" Марина Кухар поділилась рецептом улюбленого зимового салату, який можна приготувати нашвидкоруч

Як нам треба харчуватися восени-взимку? Корисно. Адже нині наш імунітет потребує неабиякої підтримки. Ну а коли це корисно й смачно та ще не шкодить фігурі – це вдвічі приємніше.

Ведуча новин "Сьогодні" на телеканалі "Україна" Марина Кухар розповіла про свій улюблений салат.

Реклама
Фото: Марина Кухар, телеведуча новин "Сьогодні"

"Салат з буряком по-грецьки – це вітамінна бомба. Роблю його часто як самостійну страву. Тут калорій достатньо, щоб забути про відчуття голоду, але всі вони швидко засвоюються і не залишаються там, де не треба. Смачного!" – зазначила Марина Кухар.

Що потрібно?

  • Рукола – пучок
  • Буряк – 2 шт
  • Фета (або бринза) – 60-80 грамів
  • Оливкова олія
  • Гранатовий соус
  • Грецькі трави (насамперед орегано)
  • Шматочок чорного хліба

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварити до готовності.
  2. Нарізати фету або бринзу кубиками.
  3. Викласти на тарілку добрий пучок руколи.
  4. Зверху покласти нарізаний тоненькими слайсами відварений буряк.
  5. Далі гарно викласти кубики фети або бринзи.
  6. Полити гранатовим соусом, оливковою олією і посипати травами за смаком. А ще додати шматочок чорного хліба, підсмаженого в тостері.

Найсмачніший і найкорисніший зимовий салат готовий!

А тут знайдете топ-5 продуктів, від яких варто відмовитися під час сніданку.