Макарони з соусом з курячої печінки: рецепт дня

2 січня 2020, 11:06
Готуємо макарони з печінкою і підливою

Макарони з курячою печінкою

У курячій печінці міститься велика кількість вітамінів, мінеральних солей і амінокислот. Ми радимо приготувати на обід макарони з печінкою, овочами і томатним соусом . Ця страва сподобається навіть тим, хто не любить субпродукти.

Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки:

Реклама

Читайте також:

Куряча печінка з макаронами на сковороді

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 246 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 500 г курячої печінки
  • 250 г макаронів
  • 250 г консервованих помідорів
  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • 3 стебла селери
  • 3 зубчики часнику
  • 50 мл оливкової олії
  • 3 гілочки петрушки
  • 1 щіпка цукру
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і селеру нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
  2. Обсмажити овочі на оливковій олії до напівготовності, періодично помішуючи.
  3. Курячу печінку очистити від плівок, як слід промити і відправити до підливі.
  4. Нарубати консервовані помідори, петрушку і часник, викласти в сковороду.
  5. Відварити макарони і за 10 хвилин до готовності страви додати до зажарки. Посолити і поперчити, присмачити дрібкою цукру. Перемішати.
  6. Зняти з вогню, викласти в велике глибоке блюдо.

Як подавати макарони з печінкою

Їжте таку пасту гарячої, за бажанням посипавши тертим сиром. До страви можна подати мариновані огірки.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати паштет з курячої печінки з гарбузом і горіхами. "Сьогодні" також ділилися рецептом турецького плову з курячою печінкою , родзинками і горішками.