Млинці на воді
Масляна в 2020 році пройде з 24 лютого по 1 березня . Головна страва цього свята – млинці. Їх прийнято готувати з різними начинками, крім м'ясної.
Дивіться відео, як спекти дріжджові млинці з медом:
Юлія Висоцька пропонує зробити пишні млинці з медом, горіхами і ромом. Це неймовірно смачне і ароматне частування.
Читайте також:
Бісквітні млинці з медово-горіховою начинкою
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 1503 ккал на порцію
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна
- 4 яйця
- 1/3 склянки цукру
- 3/4 склянки молока
- 1/3 склянки води мінеральної газованої
- 3 ст. л. олії
- 1 щіпка морської солі
Для начинки:
- 100 г фундука
- 100 г рідкого меду
- 25 мл рому
Спосіб приготування:
- Борошно просіяти.
- Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром, сіллю і молоком.
- Не перестаючи збивати, всипати невеликими порціями борошно, в кінці додати мінеральну воду.
- Білки збити в міцну піну, ввести в тісто і спекти на олії млинці – вони повинні виходити товщі, ніж традиційні млинці.
- Горіхи підсушити в духовці, очистити від лушпиння і порубати ножем.
- Мед підігріти, додати в нього алкоголь і горіхи.
- Змастити млинці начинкою, згорнути трикутним конвертом.
Корисна порада
Замість рому підійде коньяк.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати млинці, які не забруднивши гору посуду . "Сьогодні" також ділилися рецептом тонких млинців на сироватці .