Кращий рецепт млинців на Масляну від Юлії Висоцької

17 лютого 2020, 18:16
Готуємо бісквітні млинці з медово-горіховою начинкою

Млинці на воді

Масляна в 2020 році пройде з 24 лютого по 1 березня . Головна страва цього свята – млинці. Їх прийнято готувати з різними начинками, крім м'ясної.

Дивіться відео, як спекти дріжджові млинці з медом:

Реклама

Юлія Висоцька пропонує зробити пишні млинці з медом, горіхами і ромом. Це неймовірно смачне і ароматне частування.

Читайте також:

Реклама

Бісквітні млинці з медово-горіховою начинкою

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 1503 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна
  • 4 яйця
  • 1/3 склянки цукру
  • 3/4 склянки молока
  • 1/3 склянки води мінеральної газованої
  • 3 ст. л. олії
  • 1 щіпка морської солі

Для начинки:

  • 100 г фундука
  • 100 г рідкого меду
  • 25 мл рому

Спосіб приготування:

  1. Борошно просіяти.
  2. Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром, сіллю і молоком.
  3. Не перестаючи збивати, всипати невеликими порціями борошно, в кінці додати мінеральну воду.
  4. Білки збити в міцну піну, ввести в тісто і спекти на олії млинці – вони повинні виходити товщі, ніж традиційні млинці.
  5. Горіхи підсушити в духовці, очистити від лушпиння і порубати ножем.
  6. Мед підігріти, додати в нього алкоголь і горіхи.
  7. Змастити млинці начинкою, згорнути трикутним конвертом.

Корисна порада

Замість рому підійде коньяк.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати млинці, які не забруднивши гору посуду . "Сьогодні" також ділилися рецептом тонких млинців на сироватці .