Кращі рецепти: дріжджові медові млинці від Григорія Германа

7 квітня 2019, 06:16
Покроковий рецепт смачного сніданку

Сьогодні ми будемо готувати дріжджові млинці за рецептом ведучого програми "Ранок з Україною" Григорія Германа. Вийде дуже смачно і цікаво. Григорій радить подавати млинці разом з полуницею і сметаною.

Реклама

Дріжджові медові млинці

  • 25 г дріжджів
  • 500 г борошна
  • 1 л молока
  • 2 ст.л. цукру
  • 5 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. солі
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. меду
  • дрібка ваніліну
  • сметана
  • полуниця

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Для початку поставте опару. Половину молока нагрійте до температури, додайте трохи борошна і розкришені дріжджі. Можете додати трохи цукру або меду. Збийте до однорідності. Поставте в тепле місце на 15 хвилин.
  2. Додайте борошно, яйця, цукор, сіль, 2 ст.л. олії і мед. Потім влийте молоко і перемішайте. 
  3. Розігрійте сковороду. Налийте ополоником тісто. Коли на поверхні тіста з'являться і лопнуть бульбашки, переверніть на іншу сторону. Готуйте млинці, поки не закінчиться тісто. 
  4. Подавайте млинці разом зі сметаною і полуницею.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашні віденські вафлі. "Сегодня" також ділились рецептом сирно-шоколадних маффінів до чаю.