Літній десерт з сиру: мармуровий чізкейк з малиною

31 липня 2018, 16:15
Смачний і гарний пиріг з ягодами

Малиновий чізкейк. Фото: pixabay.com

Чудове поєднання шоколадної основи, ніжного сирного шару і ароматної малинової начинки нікого не залишить байдужим.

Малиновий чізкейк

Реклама

Складові:

Для основи:

  • 150 г пісочного печива
  • 150 г вершкового масла
  • 1 ст.л. какао-порошку

Для сирного шару:

Реклама
  • 800 г сиру
  • 6-7 ст.л. цукру
  • 3 ст.л. сметани
  • ванілін
  • 4-6 яєць

Для верхнього малинового шару:

  • 150 г свіжої або замороженої малини
  • 3 ст.л. цукру

Рецепт приготування:

  1. Малину скласти в сотейник разом з цукром. Довести до кипіння і варити протягом 20 хвилин. Тепле варення протерти через сито, щоб видалити кісточки.
  2. Печиво подрібнити за допомогою блендера, перемішати з розтопленим вершковим маслом і какао. Утрамбувати в роз'ємну форму. Відправити в розігріту до 180 ° С духовку, поки готується начинка.
  3. Для начинки збити всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної гладкої маси.
  4. Вилити сирну суміш на корж, розрівняти силіконовою лопаткою. Перелити малиновий джем в кондитерський мішок, зробити мармурові візерунки на чізкейк.
  5. Повернути в духовку і випікати при 160 С близько години. Перед подачею чізкейк охолодити.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом . Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом японського чізкейка з сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.

Реклама

Дивіться відео про австралійські пироги, які готують в Україні: