Пиріжки з листкового тіста з томатами
Слойки з помідорами і сиром – рецепт швидкої і смачною несолодкої випічки. Вони будуть однаково хороші і до бульйону або супу, і до чашечки чаю або кави. Помідори для пиріжків краще використовувати щільні, щоб вони краще тримали форму.
Дивіться відео, як приготувати заливний пиріг на сніданок:
Читайте також:
Квадратики з сиром і помідорами чері
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 161 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 упаковка листкового дріжджового тіста
- 200 г сиру чеддер
- 400 г помідорів чері (можна різнокольорових)
- Пучок базиліка
- Сіль, перець – за смаком
- Італійські трави – за смаком
Спосіб приготування:
- Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі.
- Розрізати тісто на квадрати і зробити бортики.
- Сир чеддер потерти на тертці, помідори черрі розрізати навпіл.
- Посипати кожен шматочок тесту тертим сиром, зверху розкласти помідори чері.
- Посипати нарізаною базиліком, сіллю, перцем і сушеними травами.
- Випікати при 200 ºС приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору.
Корисна порада
Чеддер в рецепті можна замінити будь-яким іншим сиром: моцарелою, пармезаном, сулугуні, адигейський.
Раніше ми ділилися рецептом пиріжків з куркою, беконом і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як спекти слойки з малиною і білим шоколадом .