Рецепт листкових пиріжків з помідорами чері, сиром і зеленню

30 січня 2020, 10:04
Закусочні пиріжки з томатами, базиліком і чеддер

Пиріжки з листкового тіста з томатами

Слойки з помідорами і сиром – рецепт швидкої і смачною несолодкої випічки. Вони будуть однаково хороші і до бульйону або супу, і до чашечки чаю або кави. Помідори для пиріжків краще використовувати щільні, щоб вони краще тримали форму.

Дивіться відео, як приготувати заливний пиріг на сніданок:

Реклама

Читайте також:

Квадратики з сиром і помідорами чері

Реклама

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 161 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 упаковка листкового дріжджового тіста
  • 200 г сиру чеддер
  • 400 г помідорів чері (можна різнокольорових)
  • Пучок базиліка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Італійські трави – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі.
  2. Розрізати тісто на квадрати і зробити бортики.
  3. Сир чеддер потерти на тертці, помідори черрі розрізати навпіл.
  4. Посипати кожен шматочок тесту тертим сиром, зверху розкласти помідори чері.
  5. Посипати нарізаною базиліком, сіллю, перцем і сушеними травами.
  6. Випікати при 200 ºС приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору.

Корисна порада

Чеддер в рецепті можна замінити будь-яким іншим сиром: моцарелою, пармезаном, сулугуні, адигейський.

Раніше ми ділилися рецептом пиріжків з куркою, беконом і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як спекти слойки з малиною і білим шоколадом .