Рецепти курячих рулетів до дня народження
Паровий рулет з курячого філе з чорносливом і фаршем – відмінна закуска, апетитна і проста в приготуванні.
Читайте також:
Курячий рулет на пару можна подавати разом із зеленим салатом, свіжими, паровими або запеченими овочами, а також з рисом, макаронами або картоплею.
Курячий рулет з чорносливом на пару
Рецепти курячих рулетів до дня народження
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 100 г м'ясного фаршу
- 8 шт. чорносливу
- 1 зубчик
- 0,5 ч. л. приправи для курки
Спосіб приготування:
- Куряче філе помити, обсушити, розрізати вздовж і відбити між двома шарами харчової плівки.
- Скласти філе внахлест, натерти приправою для курки.
- У фарш додати подрібнений часник, перемішати і відбити, щоб він став більш щільним.
- Викласти ковбаску з фаршу на куряче філе, зверху розкласти чорнослив.
- Акуратно скрутити рулет, щільно загорнути його в фольгу і покласти в пароварку, готувати 20-30 хвилин.
- Готовий рулет розрізати на скибочки і подавати з гарніром.
Корисна порада
Для подачі в якості закуски курячий рулет потрібно попередньо охолодити.
Дивіться відео, як приготувати курячі мафіни з овочами:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом апельсинового пудингу на пару . "Сьогодні" також писали, як варити буряк на пару .