Як зварити зігріваючий курячий суп з локшиною

3 грудня 2019, 18:55
Рецепт зимового супу з куркою, овочами і макаронами

Швидкий курячий суп / Фото: Unsplash

У холодну погоду немає нічого кращого гарячого супу, особливо на курячому бульйоні . Він дає відчуття ситості, добре засвоюється і захищає нас від сезонних застуд.

Дивіться відео, як зробити суп із запеченої гарбуза:

Реклама

А картопля, морква і яєчна локшина роблять страву більш поживним. Такий суп сподобається навіть дітям.

Читайте також:

Реклама

Курячий суп з вермішеллю

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

Реклама
  • 85 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • М'ясо курки (філе, гомілки, грудки) – 300 г
  • Вермішель яєчна – 100 г
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вода – 3-4 ложки
  • Зелень і сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Промити курку, нарізати великими шматками, залити холодною водою (3-4 л) і поставити на вогонь. Коли вода закипить, видалити шумівкою піну, посолити за смаком і зменшити вогонь.
  2. Підготувати овочі: очистити картоплю і нарізати невеликими пластинами. Моркву натерти на крупній тертці, а цибулю – дрібно порізати.
  3. Через півгодини після варіння курки додати в бульйон картоплю і варити 7-10 хвилин. У каструлю покласти залишилися овочі – морква і цибуля, варити ще 10 хвилин.
  4. Коли овочі будуть готові, додати локшину і варити ще 5-7 хвилин. За 2-3 хвилини до готовності за бажанням в суп додати дрібно нарубану зелень і лавровий лист.

Корисна порада

Якщо ви любите гострі страви, додайте в суп перець чилі – свіжий або сушений.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити курячий крем-суп від Юлії Висоцької . "Сьогодні" також ділилися секретами приготування бульйонів від Володимира Ярославського.