Як зварити курячий бульйон з яєчною павутинкою

7 лютого 2020, 11:30
Рецепт швидкого супу для дітей

Варити бульйон треба мінімум 5-6 годин

Не знаєте, як урізноманітнити звичайний курячий бульйон? Досить трохи техніки і фантазії, щоб отримати абсолютно нову страву. Просто додайте попередньо запечені овочі та яйце, розділене на білок і жовток.

Дивіться відео, як зробити суп із запеченого гарбуза:

Реклама

Читайте також:

Курячий бульйон з овочами та яєчною павутинкою

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 71 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 2 курячі гомілки
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 корінь петрушки
  • 1 яйце
  • лавровий лист
  • сіль, перець
  • зелень петрушки

Спосіб приготування:

  1. Зваріть курячий бульйон, додавши в нього курячі гомілки, цілий корінь петрушки, розрізані навпіл і припечені моркву і цибулину. Додайте лавровий лист, посоліть і поперчіть за смаком.
  2. Коли бульйон буде готовий, дістаньте м'ясо і овочі.
  3. Розбийте яйце, відокремивши жовток від білка. Жовток акуратно опустіть у бульйон на одну-дві хвилини, щоб він приварився. Дістаньте з бульйону – він стане в нагоді для подачі.
  4. Білок збийте з невеликою кількістю води. Розмішуючи бульйон, влийте білок тонкою цівкою, щоб він зварився і утворилася "павутинка".

Як подавати суп

У тарілку покладіть половинку моркви, курячу гомілку, знявши з неї шкірку, жовток і залийте бульйоном. Посипте нарізаною зеленню петрушки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити курячий суп з локшиною. "Сьогодні" також ділилися секретами приготування бульйонів від Володимира Ярославського.