Як зробити жульєн в булочках з куркою і грибами

10 січня 2020, 20:16
Рецепт незвичної гарячої закуски

Жульєн у булочках

Класичний жульєн з курки і грибів готується в спеціальних формочках, які називаються "кокотниці" або "рамекині". Але якщо ви хочете здивувати гостей незвичайною подачею, запечіть цю закуску в круглих булочках. Так жюльєн можна буде з'їсти разом з "посудом".

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Реклама

Читайте також:

Жюльєн в булочці з грибами і куркою

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 667 ккал

Інгредієнти:

  • 100 г твердого сиру
  • 300 г курячого філе
  • 50 мл соняшникової олії
  • 100 мл вершків
  • 200 г печериць
  • 2 булочки
  • 1 цибулина
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Гриби помийте і наріжте тонкими пластинами. Подрібніть цибулю. Обсмажте на розігрітій олії гриби з цибулею.
  2. Відваріть філе в підсоленій воді. Наріжте, змішайте з грибами і вершками.
  3. Зріжте верхівку у булочок і дістаньте м'якоть. Нафаршируйте і натріть зверху сир.
  4. Запікайте 20 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці.

Як подавати закуску

Подавайте жюльен на листі салату, разом зі свіжими огірками, помідорами і зеленню.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом жульєну зі свининою на сковороді . "Сьогодні" також розповідали, як зробити м'ясний жюльєн з картоплею.