Ягідний морс
Набридло пити чай і каву на сніданок? Ми радимо приготувати смачний і корисний морс з ягід і цитрусових . Цей напій зміцнює імунітет і відмінно бадьорить.
Дивіться відео, як зварити компот з мандаринів:
Все, що вам знадобиться для його приготування – це вода, ягоди, цитрусові і цукор. Використовувати можна як свіжі, так і заморожені.
Читайте також:
Ягідний морс в мультиварці
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 41 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г ягід (малини, лохини, брусниці, ожини)
- Цедра апельсина
- Сік половини лимона
- 120 г цукру
- 500 мл води
Спосіб приготування:
- Додайте апельсинову цедру і лимонний сік в чашу мультиварки.
- Потім додайте ягоди, цукор і воду.
- Увімкніть режим "Мультикухар" на 30 хвилин.
- Готовий морс процідіть в каструлю. Потім зверху встановіть сито і протріть через нього ягоди за допомогою ложки.
- Перелийте ягідний морс в глечик і насолоджуйтеся.
Як подавати морс
Морс можна пити гарячим, теплим або охолодженим. А в глечик додати ягоди і листочки м'яти для краси.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом морсу з шипшини . "Сьогодні" також писали, як зробити морс з полуниці .