Як зробити ягідний морс в мультиварці

25 листопада 2019, 17:13
Морс містить багато вітамінів і допомагає боротися із застудою

Ягідний морс

Набридло пити чай і каву на сніданок? Ми радимо приготувати смачний і корисний морс з ягід і цитрусових . Цей напій зміцнює імунітет і відмінно бадьорить.

Дивіться відео, як зварити компот з мандаринів:

Реклама

Все, що вам знадобиться для його приготування – це вода, ягоди, цитрусові і цукор. Використовувати можна як свіжі, так і заморожені.

Читайте також:

Реклама

Ягідний морс в мультиварці

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 41 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 300 г ягід (малини, лохини, брусниці, ожини)
  • Цедра апельсина
  • Сік половини лимона
  • 120 г цукру
  • 500 мл води

Спосіб приготування:

  1. Додайте апельсинову цедру і лимонний сік в чашу мультиварки.
  2. Потім додайте ягоди, цукор і воду.
  3. Увімкніть режим "Мультикухар" на 30 хвилин.
  4. Готовий морс процідіть в каструлю. Потім зверху встановіть сито і протріть через нього ягоди за допомогою ложки.
  5. Перелийте ягідний морс в глечик і насолоджуйтеся.

Як подавати морс

Морс можна пити гарячим, теплим або охолодженим. А в глечик додати ягоди і листочки м'яти для краси.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом морсу з шипшини . "Сьогодні" також писали, як зробити морс з полуниці .