Як зробити смачні пісні пончики: рецепт від Джеймі Олівера

16 березня 2020, 17:06
Рецепт апетитного домашнього десерту для тих, хто поститься і веганів

Раки люблять, щоб ними захоплювалися. Для них пончики з цукровою пудрою

Гарячі, хрусткі і солодкі, ці пончики від Джеймі Олівера – фантастичний десерт, який сподобається всім. Краще доповнення до них – домашній малиновий соус з апельсиновим соком.

Читайте також:

Реклама

Пончики готуються без використання продуктів тваринного походження, тому їх можна готувати під час Великого посту, який в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня.

Пісні пончики

Раки люблять, щоб ними захоплювалися. Для них пончики з цукровою пудрою

Реклама

Час приготування:

  • 50 хвилин

Калорійність:

  • 87 ккал на порцію

Інгредієнти:

Реклама
  • 50 г безмолочного маргарину
  • 120 мл органічного соєвого молока
  • 1,5 л соняшникової олії
  • 250 г звичайного борошна
  • 1 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1/2 чайної ложки морської солі
  • 50 г цукрової пудри
  • 200 г малини
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 1/2 апельсина

Для ванільного цукру:

  • 1 стручок ванілі
  • 50 г цукрової пудри

Дивіться відео, як зробити пончики в сиропі за рецептом Григорія Германа:

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть маргарин, соєве молоко і дві столові ложки соняшникової олії в маленькій каструлі на середньому вогні.
  2. Тим часом змішайте борошно, розпушувач, сіль і цукор у великій мисці. Зробіть лунку в середині, потім додайте маргаринову суміш.
  3. Поступово перемішайте суміш виделкою, поки не вийде вологе, густе тісто, потім розділіть на шматочки і скачайте 24 кульки розміром з м'яч для гольфу.
  4. Нагрійте соняшникову олію в глибокій каструлі середнього розміру на сильному вогні. Щоб перевірити, чи достатньо гаряче масло, помістіть шматок хліба в сковороду – якщо хліб спливає на поверхню, шипить і стає золотистим, це майже правильно.
  5. Зменшіть вогонь до середнього, потім обережно опустіть шість кульок тесту в гаряче масло за допомогою шумівки. Готуйте від 3 до 5 хвилин, або до золотистого кольору.
  6. Тим часом зробіть ванільний цукор. Розріжте ванільний стручок уздовж і вичистіть насіння. Розітріть насіння і половину цукру за допомогою ступки і маточки, потім помістіть у велику миску з цукром, що залишився.
  7. Перекладіть приготовані пончики на подвійний шар кухонної паперу, щоб вбрався зайвий жир. Дайте охолонути протягом декількох хвилин, обваляйте в ванільному цукрі, потім помістіть на піднос. Повторіть з рештою кульками тесту.
  8. Подавайте міні-пончики з малиновим соусом.

Як зробити малиновий соус

Помістіть малину, цукрову пудру і свіжовичавлений апельсиновий сік в миску, потім добре роздавите тильною стороною виделки.

Нагадаємо, раніше ми ділилися кращим рецептом пончиків з корицею від Юлії Висоцької . "Сьогодні" також писали, як зробити бананові пончики в духовці .