Як зробити п'янке кавунове морозиво з горілкою

26 серпня 2020, 09:06
Кавуновий фруктовий лід з горілкою стане справжнім хітом літньої вечірки

Кавунове морозиво з горілкою

Кавунове морозиво – дуже легке, смачне і освіжне. А щоб зробити літній десерт трохи п'янким, в нього можна додати горілку. Відчувати її в готовому морозиві ви практично не будете, але настрій точно підніметься.

Ви можете легко замінити сік гуави на будь-який, який вам подобається, і те ж саме з горілкою. Можна заморозити навіть лимонад з фруктовим лікером.

Реклама

Рецепт фруктового морозива з горілкою

Кавунове морозиво з горілкою

Час приготування:

Реклама
  • 5 хвилин + час на заморожування

Калорійність:

  • 107 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 склянка кавунового соку
  • 1/2 склянки соку гуави
  • 60 мл кавунової горілки
  • 10 мл соку лайма

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Вилийте все інгредієнти в шейкер для коктейлів і струсіть.
  2. Відправте суміш у форми для морозива. Вставте палички.
  3. Поставте в морозильну камеру на ніч.
  4. Щоб морозиво було легше дістати з формочок, дайте йому відтанути або потримайте кілька секунд під струменем гарячої води з крана.

На замітку

Смак гуави дуже незвичайний. Стиглі плоди схожі кольором на кавун, а за смаком нагадують малину з нотками хвої. Якщо ви не зможете знайти сік гуави в магазині, замініть його іншим фруктовим або ягідним соком.

Дивіться відео, як зробити желе з кавуна з горілкою:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кавунового коктейлю від моделі Кріссі Тейген, а також писали, як зробити кавунову "Маргариту" з рожевим вином.