Як приготувати швидкий плов з куркою і сухофруктами

4 лютого 2020, 09:19
Рецепт смачного і простого обіду

Плов з куркою і яблуком

Іноді буває потрібно приготувати що-небудь дуже швидко. Цей рецепт плову саме для таких випадків, потрібно тільки рис відварити заздалегідь.

Дивіться відео, як приготувати плов з гречки:

Реклама

Читайте також:

Плов з куркою, яблуками і сухофруктами

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 146 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Варений довгозернистий рис – 2-3 склянки
  • Терта морква – 1 шт.
  • Нарізана цибулю – 1 шт.
  • Ізюм – жменя
  • Курага – жменя
  • Яблуко, нарізане кубиками – 1 шт.
  • Куряче філе, нарізане – 1-2 шт.
  • Спеції
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. На рослинній олії обсмажити цибулю з морквою і часником.
  2. Додати шматочки курячого філе. Коли м'ясо злегка обсмажиться, додати родзинки, курагу і шматочки яблука.
  3. Приправити, додати рис, залити водою і тушкувати на повільному вогні до готовності.
  4. Подавати плов гарячим, за бажанням посипавши зеленню.

Корисна порада

Якщо ви візьмете філе курячих стегон або гомілок, плов вийде смачніше.

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" писали, як приготувати пісний плов з булгура . Ми також ділилися рецептом дієтичного плову з куркою .