Як приготувати желе з шампанського з малиною

8 липня 2020, 10:26
Рецепт алкогольного желе із шампанського з ягодами

Желе з шампанського з малиною

Желе з шампанського з ягодами – легкий, по-справжньому літній десерт, який стане чудовим завершенням святкової вечері.

Найважливіше в приготуванні желе – добре розчинити желатин. Ну і звичайно, вибрати солодку малину і якісне шампанське.

Желе з шампанського з малиною

Реклама

Желе з шампанського з малиною

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 74 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 пляшка рожевого шампанського
  • 2 упаковки порошкового желатину
  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • Малина

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Насипати желатин в сотейник, залити невеликою кількістю шампанського і залишити на 5 хвилин.
  2. Поставити сотейник на маленький вогонь і нагріти, постійно помішуючи, до повного розчинення. Не кип'ятити.
  3. Прибрати з плити, трохи остудити і перелити в стакан з носиком.
  4. Перелити шампанське з пляшки у велику миску. Постійно помішуючи, влити желейну суміш.
  5. За допомогою ополоника розлити по формах або келихах, додати обсипані цукровою пудрою ягоди і поставити в холодильник до повного застигання.
  6. Перед подачею прикрасити желе свіжою малиною і листочками м'яти.

Корисна порада

Ви можете додати в гаряче шампанське з желатином мед або цукор за смаком.

Дивіться відео, як вибрати якісне шампанське:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом желе з шампанським і полуницею від Лізи Глінської, а також розповідали, як зробити кавунове желе .