Як спекти брауни з малиною в духовці

4 серпня 2019, 12:30
Рецепт шоколадних тістечок з ягодами

Брауні – це смачні американські тістечка, які готуються з чорного шоколаду. Вони хороші тим, що тісто для них можна швидко приготувати в одній ємності. Після випічки тістечка розрізають на порційні квадратики.

Дивіться відео, як вибрати шоколад для брауні:

Реклама

У брауні часто додають наповнювачі: шматочки шоколаду, горіхи, іриски, а також різні фрукти і ягоди. Ми розповімо, як приготувати ці шоколадні тістечка з малиною.

Брауні: рецепт з малиною

Реклама

Час приготування:

40 хвилин

Складові:

Реклама
  • 100 г чорного шоколаду
  • 85 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 50 г борошна
  • 1/2 ч.л. розпушувачу
  • 1 ст.л. рома
  • дрібка солі
  • 1.5 ст.л. темного какао
  • 1/2 склянки малини (ємністю 300 мл)
  • Цукрова пудра

Читайте також:

Спосіб приготування:

  • Розтопити шматочки шоколаду разом з нарізаним вершковим маслом.
  • Всипати цукор, перемішати. Додати яйця, перемішати.
  • Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, сіллю і какао. Потім влити ложку рому, ще раз перемішати.
  • Викласти тісто в змащену маслом і присипану борошном квадратну форму зі стороною 20 см.
  • Розкласти на поверхні ягоди, злегка вдавлюючи їх в тісто.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Остудити до кімнатної температури, потім поставити на кілька годин в холодильник.
  • За бажанням посипати брауні цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати блонді з малиною. "Сьогодні" також ділились рецептом желейного торта з малиною.