Як приготувати млинці з м'ясним фаршем і рисом

14 червня 2018, 07:58
Печемо несолодкі млинці з м'ясною начинкою

Млинці з м'ясом і рисом Фото: depositphotos.com

Млинці з м'ясним фаршем  і рисом – смачна і ситна страва, яка відмінно підійде для сніданку. У цьому рецепті використовується фарш із телятини, але ви можете замінити його на свинячий, яловичий або курячий.

Млинці з м'ясом та рисом

Реклама

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 0,5 літра молока
  • 0,5 літра кип'яченої холодної води
  • 3 яйця
  • 4 ст. ложки олії
  • 1/4 ч. ложки соди, погашеної оцтом
  • 1 ч. ложка солі
  • 0,5 ч. ложки цукру
  • 2 склянки з гіркою борошна

Для начинки:

Реклама
  • 500 г телятини
  • 1 стакан відвареного рису, заправленого столовою ложкою вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. У глибокій мисці змішати молоко, воду, яйця, олію, цукор, сіль, соду і борошно. Збити міксером, щоб не було грудочок. Поставити тісто в холодильник мінімум на 1 годину.
  2. Ще раз перемішати тісто і посмажити тонкі млинчики на змащеній олією пательні.
  3. М'ясо відварити, додавши до води лавровий лист і перець горошком. Бульйон зберегти.
  4. Потім м'ясо пропустити через м'ясорубку, додати рис, сіль і мелений перець за смаком. Долити трохи м'ясного бульйону, щоб начинка не була сухою (приблизно 50 мл).
  5. Наповнити кожен млинець фаршем і згорнути в трубочку.
  6. Подавати млинці разом зі сметаною.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати дієтичні млинці з цільнозернового борошна. Ми також ділилися рецептом пишних млинців на кефірі.

Дивіться відео, як приготувати млинці з лососем від Григорія Германа:

Реклама