Хитрощі для господині. Кадр з відео
Готувати ставати набагато простіше, якщо знаєш деякі хитрощі, які спрощують процес.
Щоб зняти шкірку з овочів, наприклад, зовсім не обов'язково стояти на кухні годинами з найтоншим ножем, яким ви будете зішкрібати шкірку.
Сайт Маркетіум поділився невеликими хитрощами, як легко звільнити болгарський перець, помідор і картоплю від шкірки.
У випадку з перцем, потрібно його запекти і ще гарячим перекласти в миску, накривши харчовою плівкою. Там він гарненько пропарити, і шкірка чудово зніметься руками.
Для картоплі і помідора знадобиться окріп. При цьому, зробивши правильні надрізи, ви отримаєте бажаний результат.