Як спекти смачний домашній пиріг з яблуками

5 лютого 2020, 12:00
Швидкий яблучний пиріг в духовці

Яблучний пиріг в духовці

Такий пиріг з яблуками готується з доступних продуктів і вимагає не надто багато зусиль, але виходять приголомшливо смачним. Це найкраща випічка, яку можна приготувати для домашніх.

Дивіться відео, як вибрати яблука:

Реклама

Читайте також:

Швидкий яблучний пиріг

Реклама

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 191 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 3 яйця
  • 0,5 ч. л. соди
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 3-4 яблука
  • 1 ст. л. сметани
  • Вершкове масло і сухарі – для обсипання форми

Спосіб приготування:

  1. Форму для випічки змастити маргарином і обсипати сухарями.
  2. Викласти зверху яблука, нарізані часточками.
  3. Збити міксером яйця, цукор і сметану в пишний світлий крем. Додати просіяне борошно з содою, перемішати.
  4. Залити яблука тестом.
  5. У розігріту до 180 °С духовку поставити пиріг, випікати хвилин 20 до утворення скоринки, а потім знизити температуру до 150 ° С і потримати ще 15 хвилин.

Як подавати пиріг

Посипати яблучний пиріг цукровою пудрою. Подавати теплим або холодним, за бажанням доповнивши морозивом, збитими вершками або заварним кремом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти яблучний пиріг з шоколадом і горіхами . "Сьогодні" також ділилися рецептом пісочного пирога з яблуками .