Ідея для весняного обіду: суп із зеленню, картоплею і яйцем

15 травня 2018, 11:50
Швидкий і легкий суп

Весняний суп. Фото: depositphotos.com

Якщо ви втомилися від важких і ситних перших страв, приготуйте на обід дуже простий вітамінний суп з весняною зеленню. Його можна варити на воді, овочевому або курячому бульйоні.

Весняний суп із зеленню

Реклама

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 4 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • зелень (зелений лук, петрушка, кріп)
  • сіль, мелений перець
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1,5 л води або бульйону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Яйця відварити круто. Остудити, почистити і розрізати на четвертинки.
  2. Моркву почистити, нарізати невеликими кубиками.
  3. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
  4. Очищену картоплю нарізати кубиками.
  5. У каструлі з товстим дном розігріти вершкове масло. Обсмажити нарізані овочі до м'якості.
  6. Додати картоплю, влити воду або бульйон. Варити до готовності овочів.
  7. Посолити, поперчити, додати рубану зелень. Варити ще хвилину.
  8. Розлити суп по тарілках, додати четвертинки варених яєць. Подавати зі сметаною.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.

Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп: