Ідея для вечері: м'ясні рулетики в гірчичному соусі

20 березня 2018, 18:50
Вибирайте для приготування цієї страви яловичу вирізку

М'ясні рулетики з яловичини. Фото: pixabay.com

Такі пікантні і ситні рулетики будуть ідеальною стравою для вечері з родиною. Спробуйте!

М'ясні рулетики з гірчицею

Реклама

Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 800 г
  • цибуля – 1 шт.
  • гірчиця – 4 ст. л.
  • петрушка – 4-5 гілочок
  • курячий бульйон – 400 мл
  • сіль за смаком
  • рослинна олія за смаком

Рецепт приготування:

1. Цибулю нарізати півкільцями, зелень петрушки подрібнити. Нарізати м'якоть яловичини на 6 рівних частин, відбити кожен шматок трохи слабше, ніж для відбивних, посолити за смаком.

Реклама

2. Змастити кожен шматок гірчицею, рівномірно викласти цибулю, додати трохи зелені, згорнути рулетики і сколоти їх зубочистками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

3. Розігріти великий сотейник з рослинною олією і обсмажити рулети з двох сторін на сильному вогні до рум'яної скоринки.

Реклама

4. Влити до рулетів бульйон, зменшити вогонь до середнього і тушкувати під кришкою 50-60 хвилин. Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як вибрати якісні заморожені пельмені. Ми також ділилися рецептом смачного домашнього бургера.

Дивіться відео, як вибрати безпечне свіже м'ясо: