Гордон Рамзі назвав три тренда в їжі, від яких варто відмовитися

22 вересня 2018, 14:30
На думку шефа, ці тенденції дуже переоцінені

Гордон Рамзі не схвалює більшість кулінарних трендів Фото: Getty

Гордон Рамзі ніколи не ухиляється від того, щоб поділитися своїми справжніми почуттями. Нещодавно він жорстко висловився про декілька тенденцій в їжі, які, на його думку, повинні піти в минуле. Коли журналіст Popsugar запитав, які конкретні тренди в світі їжі та ресторанів повинні померти якомога швидше, Гордон надав три пристрасних відповіді.

Піна

Реклама
Карпаччо з ресторану Гордона
Фото: popsugar.com

Піна – це перша тенденція, з якою Гордон Рамзі не згоден. І хоча в меню його ресторану є карпаччо з ананаса з піною, він вважає, що робити піну з будь-якої солоної страви не варто.

"Коли я був в Сент-Полі, хтось подав мені піну з кісткового мозку. Коли я замовляю кістковий мозок, я не думаю, що мені принесуть його у вигляді піни. Ви можете трохи повеселитися з десертами, але несолодкі страви з піною іноді виглядають як отруйні відходи в басейні із застояною водою".

Вагю

Реклама
Японська мармурова яловичина
Фото: pixabay.com

В меню любого дорогого ресторана или стейк-хауса можно найти вагю. Это высококачественный отруб японской говядины, который славится своей нежностью и мраморностью.

"Это особенное мясо. Оно заслуживает деликатного обращения. Но, куда бы вы ни пошли, из вагю готовят чертовы митболы. Приберегите его. Позвольте ему стать особенным", – считает шеф-повар.

Трюфельное масло

Реклама
Трюфельна олія
Фото: pixabay.com

Гордон Рамзі має особливі відчуття до макаронів з сиром і трюфельною олією, які часто подають в американських ресторанах.

Він сказав: "Найгірше для мене – трюфельна олія. Мене бісить, коли люди щедро поливають нею їжу. Насправді, щоб не зіпсувати смак страви, потрібна лише дещиця".

Нагадаємо, раніше Гордон Рамзі розповів, де ні за що не стане їсти. Він також заявив, що має намір залишити дітей без спадщини.

Дивіться відео про найдорожчі делікатеси з усього світу: