Фуд-арт: торти від майстра з карвінгу, який став кондитером

13 липня 2018, 15:50
Австралієць вирізає приголомшливі прикраси для тортів

Даніеле Барресі живе в Сіднеї Фото: danielebarresi.net

Даніеле Барресі – молодий австралійський фахівець з фуд-карвінгу, який захоплюється кондитерським мистецтвом. Він відомий у всьому світі завдяки своїм незвичайним художнім здібностям.

"Я займаюся різьбою по фруктах 10 років і завжди любив солодощі та тістечка. Коли я приєднався до Італійської кулінарної школи 5 років тому, то вирішив стати шеф-кухарем, який поєднує фуд-карвінг і приготування тортів", – написав Даніеле на сайті Bored Panda.

Реклама

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Фото десертів від Даніеле Барресі ви можете побачити в галереї:

Реклама
Кондитер вирізає з фруктів квіти і фігурки Фото: danielebarresi.net

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші тренди морозива. Сайт "Сегодня" також повідомляв про художницю, яка "оживляє" свою їжу за допомогою іграшкових очей.

Крім цього, ми розповідали про 16-річного підлітка-вегана Хосе, який дивує своїх підписників неймовірно красивими десертами, і про британця, що використовує їжу, щоб розповісти кумедні візуальні історії.

Реклама

Дивіться відео про геометричні торти від Дінари Касько: