Фастфуд, трансжири і цукор: ТОП міфів про американську їжу

6 листопада 2019, 11:52
Вся правда про американську їжу

Аби не спокушатися рекламою фастфуду, можна відключити його рекламу в соцмережах

Молоко, яке ніколи не псується; м'ясо, вирощене на гормонах і пластикові на смак фрукти та овочі. Такими страшилками зазвичай описують американську їжу. Але чи відповідають ці стереотипи дійсності?

Реклама

Аби не спокушатися рекламою фастфуду, можна відключити його рекламу в соцмережах

Фастфуд в США дешевий і порції, як на трьох. Щороку американці з'їдають близько 10 млрд пончиків, а всього одна людина за рік випиває майже 170 л солодких напоїв. Більшість їжі в американських супермаркетах – це суцільний цукор і трансжири. Звичайно, таке меню дуже впливає на фігуру.

Читайте також:

Реклама

Проблема зайвої ваги – найобговорюваніша в США. Уряд навіть хоче ввести податок на придбання чіпсів і солодкої води. Саме тому американська молодь поступово відмовляється від вживання нездорової їжі.

У США популярно вегетаріанство

Також серед американців зараз модно бути вегетаріанцем. Втім, харчуватися рослинною їжею – задоволення не з дешевих. Але перевага американського ринку в тому, що тут немає сезонних продуктів. Єдине, жителі дивуються деяким ягодам, які так люблять українці – це агрус і червона смородина.

Реклама

У США люблять стейки

При цьому м'ясо в США дуже дешеве. І американці знаються на м'ясі. Стейк з кров'ю – блюдо, яке найчастіше замовляють в американських ресторанах.

Американці дуже люблять бекон, з нього навіть роблять морозиво. А ось що дивує в США, так це права споживачів. У супермаркет можна повернути продукт, який виявився неякісним або не сподобався з якоїсь причини. Тоді покупцям обов'язково компенсують його вартість .

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що американці готують на День подяки.