Ектор Хіменес-Браво приготував котлету по-київськи за одну секунду

4 вересня 2018, 12:44
Суддя "МайстерШеф" зробив кулінарну революцію

Ектор Хіменес-Браво приготував котлету за

Хоча суддя шоу "МайстерШеф" на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво – колумбієць, він не раз зізнавався у своїй любові до української кухні.

Ектор живе в Україні більше восьми років, і за ці роки він об'їздив всю країну. "Для мене найбільше задоволення – пробувати автентичну їжу, вивчати те, як рецепти передаються з покоління в покоління. Найсмачніший борщ подають не в столичних ресторанах, найкращий борщ – у бабусь в простих українських селах", – розповідає Ектор.

Реклама

Крім борщу, шеф-кухарю припадають до душі налисники, сирники, вареники і, звісно, знаменита котлета по-київськи.

Ектор зізнався в любові до української кухні
Фото: прес-служба СТБ

У сьогоднішньому випуску "МайстерШеф" Ектор проведе кулінарний майстер-клас і приготує якраз котлету по-київськи. Але це буде не проста інструкція, суддя зробить кулінарну революцію!

Заготівля з курячого філе за 1 секунду пройде всі цикли панірування: борошно, яйця, панірувальні сухарі, вогонь – і приземлиться в розпечену олію у фритюрі!

Реклама

У учасників не буде такого науково-кулінарного пристосування, їм дістанеться один тільки ніж! І за допомогою ножа потрібно зробити якомога швидше, якомога якісніше і якомога більше заготовок котлети по-київськи.

Хто сьогодні вирушить додому, а хто забезпечить собі місце в проекті, побачимо сьогодні на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше на кастинг "МайстерШеф" учасниця принесла страву з очерету, лопуха і ялинок. А судді змінили правила шоу прямо на кастингу.