Що приготувати до чаю: брауні з сиром

26 лютого 2018, 10:03
Готуємо чізкейк на основі брауні

Брауні з сирною начинкою Фото: free

Якщо в шоколадні тістечка брауні додати сирний прошарок , десерт вийде ще смачніше .

Брауні з сиром

Інгредієнти:

Для шоколадного прошарку:

Реклама
  • 100 г шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 80 г борошна
  • 2 ст. л. какао-порошку
  • 2 яйця
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі

Для сирного прошарку:

  • 200 г сиру
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • 10 г ванільного цукру

Рецепт приготування:

1. Шоколад поламати на шматочки і скласти в жароміцну миску . Додати нарізане вершкове масло і розтопити в мікрохвильовій печі . Розмішати до отримання однорідної блискучої маси .

2. Яйця збити з цукром і сіллю . Додати шоколадно – масляну суміш . Борошно змішати з какао і розпушувачем . З'єднати всі інгредієнти , перемішати дерев'яною ложкою .

3. Для сирної начинки ретельно збити разом сир , яйце , цукор і ванільний цукор .
4. На дно форми , застеленій папером для випічки , викласти шоколадне тісто . Зверху розподілити сирну масу . За бажанням зробити мармурові розводи зубочисткою .

5. Випікати шоколадно – сирний пиріг при 180 градусах протягом 30-40 хвилин , не чекаючи , поки він остаточно затвердіє . Вийняти , коли брауні буде ще тремтіти в середині і пружинити під руками .

Реклама
6. Остудити до кімнатної температури і поставити в холодильник . Коли десерт охолоне , розрізати його на порційні шматки .

Нагадаємо , раніше сайт " Сегодня" писав , як приготуватифранцузькі крепи з вишневим соусом. Ми також ділились рецептом рожевих млинців у вигляді сердець.
Дивіться відео, як приготувати італійське печиво біскотті: