Що ні в якому разі не можна додавати в каву

21 травня 2018, 12:01
Ці помилки роблять майже всі, кажуть експерти-дієтологи

Кава. Фото: pixabay

Кава може захистити ваш організм від діабету II типу, хвороби Паркінсона, раку грудей і товстої кишки, стверджують дієтологи. Щоб ще більше поліпшити корисні якості улюбленого багатьма напою, фахівці рекомендують дотримуватися кількох простих порад.

Перш за все, не додавайте в каву штучних підсолоджувачів. Цукрозамінники насправді є досить шкідливими. "Від них краще відмовитися взагалі", – радить експерт по здоровому харчуванню журналу Time Синтія Сасс.

Реклама

Вчені також не рекомендують додавати в каву навіть натуральний цукор. Допустима норма – одна ложка на одну порцію напою.

Дієтологи дали ще кілька дієвих порад

  • Випийте води

Перед тим, як взятися за чашку кави неодмінно випийте склянку простої води. Це зменшить шкоду від сечогінного ефекту кави і знизить шанси на зневоднення.

  • Будьте уважними до молока

Якщо п'єте каву з молоком – то вибирайте або таку, яка приготовлена з рослинним молоком або коров'ячим, але тільки в разі, якщо воно органічне.

Реклама
  • Додайте спецій

Доповнюйте свою каву корицею, імбиром, мускатним горіхом або гвоздикою. Ці спеції добре впливають на організм, також вони зроблять каву смачнішою і полегшать відмову від цукру.

Нагадаємо, що станеться з тілом, якщо на 10 днів відмовитися від кави і соків.

Крім цього, ми писали, що фільтри для води можуть приносити більше шкоди, ніж користі.

Реклама

Дивіться відео: таємниці бездоганної кави з молоком